Een site over de Cavalier King Charles Spaniel

Topic

Jaarlijks bezoekje aan de dierenarts

Inentingen
profielfoto Wil, Noa en Lindi.
192
    Wil, Noa en Lindi.


Vandaag weer voor de enting bij de dierenarts geweest.en nagekeken Bij Lindi zitten er een paar piepkleine tandjes los die moeten er uit ik hoop dat ze er vanzelf met wat kluiven uit vallen anders moeten ze er uit getrokken worden..Ik kijk dit nog even aan Lindi weegt zo rond de acht kilo en is prima op gewicht. Ook gelijk de anaal klieren geleegd, .was weer hard nodig !En bah wat stinkt dit toch.Noa heeft een licht hardruisje dit had ze de vorige keer al maar is niet erger geworden gelukkig ,maar We houden het goed in de gaten , ze wordt binnenkort 10 jaar.Noa weegt iets meer dan zeven kilo en is ook mooi op gewicht.Verder gaat het prima met de twee. hartje.gif

Reacties

profielfoto C J Wisse
361
    C J Wisse


He, dat is toch elk jaar weer best even spaand he.
Maar het is jullie weer goed gegaan...proficiat thumbup.gif
Mijn Chico, heeft ook een hart ruis.....eind vorig jaar op eens....maar in tijdt van een maand of vier was het veel erger geworden, hij is nu aan de benacor 5mg, en het gaat gelukkig erg goed.
Chico moet midden maart weer voor zijn apk.. lol.gif


profielfoto Thea 🌟Daisy🌟Lily ❤Rosa
394
    Thea 🌟Daisy🌟Lily ❤Rosa


Altijd weer fijn als ze goedgekeurd zijn thumbup.gif ik hoop ook dat de tandjes met kluiven uitvallen. Dat zou t beste zijn. En die anaalklieren, brrrr due geur went niet. Alhoewel onze da zegt dat ze t niet meer ruikt lol.gif misschien word je neus er ongevoelig voor.


profielfoto  💖 Sacha & Nicky 💖
375
     💖 Sacha & Nicky 💖


Goed nieuws! thumbup.gif thumbup.gif


profielfoto  💖 Sacha & Nicky 💖
375
     💖 Sacha & Nicky 💖


Goed nieuws! thumbup.gif thumbup.gif


profielfoto truus poel
195
    truus poel


Dat is toch weer heerlijk om te horen. En die anaalklieren, ach, alles went


profielfoto Jolanda
56
    Jolanda


Fijn hoor dat ze weer goed door de keuring gekomen zijn. Blijft altijd spannend.

Mijn meisjes worden komende zondag gekeurd en getiterd. Ik bof dat mijn schoonzus holistisch dierenarts is en we komen dan allemaal bij mijn schoonouder en dus het ideale moment om mijn meisjes weer even onder handen te nemen.

Die anaaklier (ahum vislucht haha) geur is zeker niet fijn haha. Nadat Fleur wat problemen had heb ik van mijn schoonzus geleerd hoe ik het zelf moest doen. Dus nu doe ik de kliertjes van mijn meisjes altijd zelf als het nodig is.