Een site over de Cavalier King Charles Spaniel

Topic

Jammer...

Gezellig kletsen
profielfoto Mayke en Amber
    Mayke en Amber


Ik lees hier dat iedereen zich ergert aan de buitenlandse rommel die hier opeens geplaatst wordt...
Weet ook niet waar het op slaat.
Alsof iemand een beetje aan het provoceren is...
Ook mij is het opgevallen dat het hier rustiger is dan ooit... Hoe komt dat toch? De site wordt ook wel een beetje verwaarloosd... Geen fotowedstrijden meer, geen nieuwe poll's... Zo jammer.
Ik deed graag mee aan fotowedstrijden. Niet zozeer om te winnen, maar meer om maar foto's te plaatsen van mijn Amber. Wat was ik trots als ik weer eens kon showen met haar! Volgens mij is er niemand meer die we "beheerder" mogen noemen.
Ik zit ook op diverse Facebookgroepen. Allebei heeft zijn voor- en nadeel. Het is hier overzichtelijker en rustiger. Op Facebook reageren héél veel mensen, maar heb ik de meldingen uitgezet om niet overspoeld te worden. Ik kan nu alleen berichten zien als ik naar de betreffende groep ga. Heb er zelfs een vriendschap aan overgehouden! Begin dit jaar heb ik een cavjes-eigenaresse ontmoet doordat zij ook zo gek was op Amber.
Toch vind ik het zeker fijn hier nog regelmatig mee te lezen. Maar foto's plaatsen is hier weer veel beperkter. Ook dat is jammer. Ik hoop van harte dat deze webpagina toch in de lucht blijft... Ik zat al lang hier, voor ik de facebookgroepen had ontdekt. En de steun/medeleven/adviezen die ik hier heb gekregen koester ik...
Dat wilde ik even zeggen...
En jullie bedanken... laten we deze pagina toch alstublieft behouden!
hug.gif hug.gif dog.gif dog.gif liefde.gif

Reacties

profielfoto billy
    billy


Mayke zou ook zeer jammer vinden moest hier weg gaan ,men leert hier soms veel bij ,voor ons hondje
een fijn weekend
laat deze pagina behouden aub hug.gif hartje.gif tong.gif


profielfoto Thea 🌟Daisy🌟Lily ❤Rosa
    Thea 🌟Daisy🌟Lily ❤Rosa


Het is ook zo veel, het ene na het andere. Ik heb Marianne al gemaild maar geen reactie en ach dat verbaasd me ook niet. Ze reageerde voorheen ook nooit.... ik heb dan zoiets van geef het stokje door als je geen tijd of zin meer hebt.
Ik zat ook op fb maar vond het te druk met alle berichtjes en vaak dezelfde personen die reageerden, hun mening doordramden en ook niet altijd even leuk reageerden... dus ik ben ermee gestopt.
Jammer dat de page zo verwaterd idd. Heb ook veel steun gehad hier na het overlijden van mn zus en Daisy, dat zit voor altijd in mijn hart.
Hopelijk wordt het weer wat drukker.profielfoto cavaliertjes3
    cavaliertjes3


Kan er dan geen nieuwe beheerder komen dat moet toch mogelijk zijn


profielfoto phoebe
    phoebe


Als de huidige beheerder niet reageert, wordt dat lastig. Dit is nu een site waar al jaren niet meer naar wordt omgekeken. Heel jammer, ik kwam er graag, dagelijks. Maar kom er nu eens per maand, even de posts bijlezen.


profielfoto Thea 🌟Daisy🌟Lily ❤Rosa
    Thea 🌟Daisy🌟Lily ❤Rosa


Is er dan niemand die haar kan bereiken?


profielfoto truus poel
    truus poel


Er waren toch ook een aantal moderators? Zou het jammer vinden als deze page een eenzame dood sterft. Vind facebook een beetje té.


profielfoto Benzie
    Benzie


Ik zou het ook jammer vinden. Ik heb geen Facebook


profielfoto C J Wisse
    C J Wisse


OMHOOG