Een site over de Cavalier King Charles Spaniel

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je het antwoord op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er nog niet tussen? Neem dan contact op met de CavalierPage.

Registreren

Als je niet bent ingelogd, dan heb je maar een beperkte toegang op de CavalierPage. Wil je alles uit de CavalierPage halen? Dan kun je jezelf registreren. Je krijgt dan een eigen gebruikersprofiel en je kunt nieuwe topics aanmaken in het forum en reageren op andere topics. Voor elke cavalier die je hebt kun je ook een cavalierprofiel aanmaken met hieraan een fotoalbum. Verder kun je meedoen aan de fotowedstrijd.

Ga naar de pagina registreren. Het is belangrijk dat je hier een bestaand e-mailadres invult, want op dit e-mailadres ontvang je een activatielink. Als je deze link volgt, dan is je account geactiveerd en kun je inloggen. Heb je geen e-mailbericht ontvangen? Controleer dan je map met spam of ongewenste berichten in je mailbox. Per e-mailadres kun je één account aanmaken. Neem voordat je je registreert de huisregels en privacyverklaring door.

Inloggen

Als je je inloggegevens bent vergeten, dan kun je deze opnieuw opvragen.

Maken meerdere mensen gebruik van de computer? Of is het een openbare computer? Dan kun je na elk bezoek aan de CavalierPage uitloggen.

Je krijgt de melding dat het inloggen is gelukt, maar als je naar een andere pagina gaat, dan ben je ineens niet meer ingelogd. Dit heeft ermee te maken dat je internetbrowser geen 'cookies' accepteert en hierdoor niet kan onthouden dat je ingelogd bent. Je kan cookies accepteren, door dit aan te zetten bij de instellingen van je internetbrowser.

Profielgegevens

Alleen andere leden van de CavalierPage kunnen je profielgegevens zien. Bezoekers die niet ingelogd zijn, kunnen jouw gegevens dus niet inzien.

Het netjes om je profielgegevens aan te vullen, zodat andere gebruikers van de CavalierPage kunnen zien met wie zij te maken hebben. Als je ingelogd bent, dan kun je je profielgegevens aanvullen of aanpassen via wijzig mijn gegevens.

Als je je profielfoto hebt gewijzigd, dan kan het zijn dat je nog je oude foto blijft zien. Je computer onthoudt in eerste instantie nog je oude foto, omdat deze opgeslagen is in de cache. Als je op refresh drukt in je browser, dan zal de nieuwe foto verschijnen.

Als je een nieuw e-mailadres hebt, dan kan je dit ook wijzigen via wijzig mijn gegevens. Ter controle wordt er een activatielink naar je nieuwe e-mailadres gestuurd. Hiermee kan je je account weer activeren.

Via wijzig mijn gegevens kun je aangeven of je wilt dat je e-mailadres zichtbaar is voor andere leden van de CavalierPage.

Forum

Als je ingelogd bent kun je een nieuw topic openen of reageren op andere topics in het forum. Geef een topic een logische korte titel die de inhoud ervan samenvat en plaats het topic in het juiste dossier. Je kunt kleine wijzigingen aanbrengen in je bericht door het bericht te wijzigen. Bij het plaatsen van een nieuw topic of het plaatsen van een reactie, kan je aangeven of je per e-mail op de hoogte gehouden wilt worden als er een nieuwe reactie geplaatst wordt.

Bij elk bericht in het forum kun je misbruik rapporteren.

Notificaties

Je ontvangt een notificatie als er een nieuw bericht is geplaatst bij een topic in forum, waarvan je zelf hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden.

Account

Je kan je account inactiveren via wijzig mijn gegevens. Je profielgegevens zullen nu niet meer zichtbaar zijn. Op een later tijdstip kan je je account altijd weer activeren.

Als je je niet houdt aan de huisregels van de CavalierPage, kan de CavalierPage besluiten om je (tijdelijk) te blokkeren. Indien je weer toegang wilt tot de CavalierPage, kan je hiertoe een verzoek indienen bij CavalierPage.

Fotowedstrijd

Regelmatig vindt een fotowedstrijd met een specifiek thema plaats. Als je ingelogd bent kun je deelnemen aan de fotowedstrijd. Per thema kun je binnen een bepaalde periode met maximaal drie foto's meedoen.

Als je foto niet voldoet aan het thema van de fotowedstrijd, dan wordt deze verwijderd door de CavalierPage.

Als je ingelogd bent kun je binnen een bepaalde periode stemmen op de wedstrijdfoto's. Je kunt de foto's waarderen met één tot vijf sterren. Tot de sluitingsdatum kan je het aantal sterren wijzigen.

Fokkers

Als fokker kun je onder fokkers een kennelvermelding plaatsen. Het plaatsen hiervan is gratis. Hier mag echter geen (groot) commercieel belang achter zitten. Als je een nestje puppies hebt, dan kun je deze plaatsen op het prikbord.

Prikbord

Op het prikbord kun je diverse oproepjes plaatsen, bijvoorbeeld als je een nestje of een herplaatser hebt, zelf op zoek bent naar een cavaliertje, op zoek bent naar een oppasadres of zelf ruimte hebt om tijdelijk een cavalier op te vangen of het aanbieden van benodigdheden. Hier mag echter geen (groot) commercieel belang achter zitten.

Cavalierprofiel

Als je ingelogd bent op de CavalierPage kun je per cavalier een cavalierprofiel aanmaken. Hier hangt een fotoboek aan waar je maximaal 25 foto's in plaatsen.

Botjes

Bij gebruikers zie je het aantal botjes dat ze verzameld hebben. Aan het aantal botjes kun je zien hoe actief iemand afgelopen periode is geweest op de CavalierPage. Je ontvangt botjes voor eigenlijk alles wat je doet op de website.

Je ontvangt botjes voor eigenlijk alles wat je doet op de website, zoals het plaatsen van een bijdrage of het bezoeken van een topic.

Als je een bijdrage hebt geplaatst, wordt het aantal botjes niet meteen bijgewerkt. Dit gebeurt één keer per nacht.

Adverteren

De CavalierPage is een hobby en ik hoef er dan ook geen geld aan te verdienen. Het plaatsen van commerciële advertenties is dan ook niet mogelijk. Heb je een product die je wilt weggeven bij een leuke actie op de CavalierPage, dan kan dit natuurlijk wel! Hiervoor kan je mailen naar de CavalierPage.